DOKONČALI DRUGI PUMPTRACK V MEDVODAH

V prejšnjem tednu smo končali z gradnjo drugega asfaltnega pumptrack poligona v občini Medvode. Zaradi dobrega odziva občanov na pumptrack poligon, ki smo ga v letu 2017 umestili v Zgornjih Pirničah, smo v prejšnjem tednu zgradili še drugi pumptrack poligon, ki se nahaja v neposredni bližini osnovne

šole Medvode.

V letu 2017 smo v občini Medvode zgradili enega prvih asfaltnih pumptrack poligonov v Sloveniji. Poligon je bil med občani ter okoliškimi prebivalci zelo dobro sprejet in je hitro postal premajhen. Na pobudo občanov so se na občini Medvode odločili za izgradnjo dodatnega poligona. Prav tako kot prvi, ki se nahaja v sklopu šolskega igrišča osnovne šole Pirniče, se tudi drugi poligon nahaja v neposredni bližini osnovne šole (OŠ Medvode).


Novi pumptrack poligon se razteza na 600 m2 in je primeren ne le za mlajše, temveč tudi za izkušenejše uporabnike na kolesih, rolkah, rolerjih, skirojih in drugih rekvizitih.


Več o obstoječem pumptrack poligonu v Zgornjih Pirničah si lahko preberete tukaj.

Bi želeli pumptrack poligon umestiti tudi v vaši občini? Rezervirajte termin za predstavitev in izdelavo brezplačnega predloga umestitve.

0 0