Odprli pumptrack poligon v Sladkem Vrhu

Z zaključkom šolskega leta smo odprli kolopark oziroma pumptrack poligon v Sladkem Vrhu. Poligon smo zgradili v le 14 dneh, da bi otrokom, mladini in tudi odraslim ob pričetku šolskih počitnic ponudili nov prostor za kvalitetno preživljanje prostega časa. Poleg pumptrack poligona smo uredili tudi okolico ter umestili inovativno urbano pohištvo ter razsvetljavo. 

Kolopark Sladki Vrh je primarno namenjen kolesarjem, vendar omogoča atraktivno in varno uporabo tudi z ostalimi rekviziti na kolesih, kot so rolke, rolerji, skiroji, ipd. Tako pri zasnovi kot pri izvedbi smo upoštevali najvišje varnostne normative, Kolopark pa bo tako primeren za vse uporabnike od 2. leta starosti naprej. 

Kolopark predstavlja celostno ureditev urbanega prostora. Poleg samega pumptrack poligona so v Koloparku premierno v Sloveniji umeščene tudi inovativne klopi s sistemom za hojo po vrvi slackline, celostno podobo pa zaokroža tudi ostalo urbano pohištvo, ki smo ga zasnovali prav za potrebe Koloparkov. Zagotovili smo tudi razsvetljavo moči 100 lx priznanega nemškega proizvajalca RZB, ki omogoča uporabo Koloparka tudi v večernih urah.


Kolopark Sladki Vrh bo zaradi širokega spektra uporabnikov in centralne umestitve v urbano okolje postal stična točka kraja, hkrati pa bo pritegnil tudi uporabnike iz širše okolice in regije. 


Želite brezplačen predlog umestitve v vaši občini? Kontaktirajte nas!

0 0