PUMPTRACK PRIHAJA V KRŠKO

Prednosti asfaltnega pumptrack poligona oziroma Koloparka so prepoznali tudi v Krškem. Zaključujemo namreč s projektiranjem tovrstnega poligona v četrti Videm, kmalu pa pričnemo tudi z gradbenimi deli. Pumptrack, ki se bo raztezal na 1000 m2 bo umeščen v urbano središče in bo naslavljal širok spekter uporabnikov iz lokalnega okolja in regije.

Pumptrack poligoni so namreč primerni za vse generacije od 2. do 70. leta starosti, hkrati pa tudi za skoraj vse uporabnike športnih rekvizitov na kolesih, kot so vse vrste koles, rolke, rolerji, skiroji, itd. Z enim objektom tako naslovimo najširši del populacije, občane pa spodbudimo k aktivnemu preživljanju prostega časa in medgeneracijskemu povezovanju. 


Kljub temu, da je tovrstni poligon atraktiven za mladino in starejše uporabnike pa je varen tudi za najmlajše. Ker imajo naši poligoni asfaltno vozno površino so obstojni, njihovo vzdrževanje pa je minimalno. V občini Krško so se odločili za enostavno in učinkovito umestitev poligona na funkcionalni ključ, kjer prevzamemo celovito storitev od zasnove do izgradnje in urbane opreme. 


Prav tako smo občini pomagali pri izbiri primerne lokacije, pri tem pa se oprli na 5 ključnih korakov. Pumptrack bomo umestili v stanovanjsko sosesko, torej v neposredno bližino uporabnikov, ki bodo imeli  v neposredni bližini na voljo tudi vso  potrebno instrastrukturo.


Bi želeli atraktivno športno izkušnjo, ki jo nudi pumptrack oziroma Kolopark tudi v vašem kraju? Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.

0 0