TIPSKI PUMPTRACK POLIGONI

Kolopark oziroma angleško pumptrack je sestavljen iz asfaltiranih grbin in zavojev, ki so med seboj ritmično povezani v krožno celoto. Razgibanost poligona omogoča zabavno, a varno športno izkušnjo tudi na manjših površinah. Kolopark omogoča tako učenje vožnje s kolesom ali drugimi rekviziti, kot tudi vadbo vrhunskih športnikov, ker je hitro gibanje po poligonu fizično intenzivno. 


Po Koloparku se ne poganjamo  z odrivanjem ali vrtenjem pedal temveč s premikanjem težišča telesa . Prav inovativen način poganjanja Koloparke ločuje od ostalih objektov in stez.

Odgovorna odločitev

Koloparki so postali pravi hit med športno infrastrukturo, tako v tujini kot tudi v Sloveniji. V zadnjih dveh letih se je za tovrstno infrastrukturo odločilo že več kot 30 slovenskih občin, ker je Kolopark:

  • Investicija v lokalno skupnost, saj občane spodbuja k aktivnemu preživljanju prostega časa, spodbuja razvoj otrok ter medgeneracijsko povezovanje.

  • Varen tudi za najmlajše, kar izkazujemo s certifikatom o skladnosti z evropskimi in slovenskimi varnostnimi standardi ter zunanjim nadzorom.

Kolopark po vaši meri Zasnovali smo linijo tipskih in cenovno dosegljivih pumptrack poligonov Kolopark, ki jih je mogoče umestiti na zemljišče s površino cca. 500 m2. Poleg samega poligona pa Kolopark vsebuje tudi vse potrebne varnostne certifikate in urbano opremo.  Nudimo vam celovito rešitev na ključ. Naši strokovnjaki bodo pripravili načrte in vso potrebno dokumentacijo ter poskrbeli za hitro in kvalitetno izvedbo. 


Za brezplačen izris umestitve ter predstavitev izpolnite kontaktni obrazec na dnu strani oziroma nam pišite na info@aliansa.eu ali pokličite na 031 338 603.

POLIGON

VELIKOST: 490 m2 (14 x 35 m)

VOZNA POVRŠINA: 170 m2

ZUNANJA OPREMA: informativna tabla, klop Kremen Quadro, koš za smeti Kremen 60l

VARNOST: certifikat, ocena varnosti

CENA NA KLJUČ: 19.978,14 EUR

PARK

VELIKOST: 502 m2 (25 x 10-30m)

VOZNA POVRŠINA: 182 m2

ZUNANJA OPREMA: informativna tabla, klop Kremen Quadro, koš za smeti Kremen 60l

VARNOST: certifikat, ocena varnosti

CENA NA KLJUČ: 21.840,58 EUR

KOLOPARK

VELIKOST : 520 m2 (20 x 26 m)

VOZNA POVRŠINA: 203 m2

ZUNANJA OPREMA: informativna tabla, klop Kremen Quadro, koš za smeti Kremen 60l

VARNOST: certifikat, ocena varnosti

CENA NA KLJUČ: 23.684,32 EUR

INVESTITORJI O NAS

" V občini smo pristopili k ureditvi mladinskega športnega parka ter iskali atraktivne vsebine. Kolopark je pritegnil našo pozornost, saj predstavlja novost v našem okolju, ki pa je bila v drugih občinah zelo dobro sprejeta. V Aliansi so celoten proces načrtovanja in umestitve izvedli hitro in strokovno, mi pa smo dobili atraktiven in varen pumptrack poligon. "


Marko Mravlja, župan, Občina Naklo

INVESTITORJI O NAS

" Urbani športi imajo že dolgo časa dom tudi v Škofji Loki. Številni mladi entuziasti so prostovoljno gradili poligone na različnih koncih občine, v stari vojašnici pa je zrastel skate park. Ob prepoznani potrebi, da je mladih, ki potrebujejo in zaslužijo tovrstni poligon za pumpanje in trike res veliko, smo na Občini Škofja Loka v podjetju Aliansa našli zanesljivega partnerja, ki nam je svetoval in na koncu tudi vrhunsko izvedel projekt. Vesel sem, da imamo enega najbolj atraktivnih pumptrackov v Sloveniji. Še bolj pa sem vesel, da je vsak dan poln!"TIine Radnja, župan, Škofja Loka

INVESTITORJI O NAS

" Zavod Aliansa nam je priporočila druga občina, za kar smo ji hvaležni, saj si fantje iz Alianse zaslužijo vse pohvale za profesionalno izvedeno delo. Ob izvedbi Koloparka nas je presenetila njihova utečenost in usklajenost, saj je njihova ekipa delo opravila brezhibno. Vse skupaj nas je spominjalo na mravljišče, kjer vsi vedo kaj in kako morajo. In po številčnosti uporabnikov je pumptrack še vedno mravljišče."Suzana Jamšek, Oddelek za gradbene in komunalne zadeve, 

Občina Dol pri Ljubljani

INVESTITORJI O NAS

" Hrabro smo se odločili za izgradnjo največjega Koloparka v Sloveniji. Čeprav smo najmanjša slovenska občina je tovrsten poligon izjemnega pomena za našo občino in celo Pomurje, uporabniki pa prihajajo celo iz Madžarske in Avstrije. Zavodu Aliansa se zahvaljujemo za ta izjemen projekt."Ivan Markoja, župan, Občine Odranci

INVESTITORJI O NAS

" Prednosti pumptrack poligonov smo v Sloveniji prepoznali med prvimi ter se v letu 2017 odločili za postavitev tovrstnega poligona na igrišču ene izmed naših osnovnih šol. Zadovoljni uporabniki so potrditev, da smo se odločili pravilno, zato  že načrtujemo izgradnjo novega pumptrack poligona."Borit Gomboši, Oddelek za okolje, prostor in razvoj, 

Občina Medvode

ZAINTERESIRANI? Z VESELJEM VAM BOMO POMAGALI POISKATI PRIMERNO REŠITEV.

Zavod Aliansa - Alliance ASE

Reska ulica 17

1000 Ljubljana

Slovenija, EU 


Tel: +386 31 338 603

E-mail: info@aliansa.eu